Am pornit la drum din dorinta de a proteja mediul, de a fi in consonanta cu natura. „Natura nu ne cere sa fim geniali, ajunge sa fim rationali” – spune un poet roman si aceasta rationalitate trebuie inteleasa de fiecare dintre noi. Numai recicland si utilizand rational resursele pe care ni le ofera Planeta putem lasa generatiilor viitoare un mediu curat si sanatos.

Tinand cont de faptul ca fiecare activitate genereaza deseuri, ca intra in relatie cu mediul inconjurator, firma noastra vine in ajutorul celor care, potrivit legii, sunt obligati sa obtina avize, autorizatii de mediu, sa tina evidenta gestiunii deseurilor, in functie de specificul activitatii desfasurate. Externalizarea serviciilor de mediu de catre companiile romanesti a devenit o practica odata cu alinierea la normele UE si, totodata un factor ce asigura competitivitatea entitatilor pe piata. Drept urmare, conducerea companiei se poate concentra asupra activitatii, MOB ENVIRONMENT SERVICES ocupandu-se de protectia mediului.

Echipa noastra isi propune sa ofere servicii de calitate clientilor, sa gaseasca solutii la problemele de mediu cu care ei se confrunta, astfel incat satisfactia sa fie cuvantul de ordine.

Venim in intampinarea clientilor, indiferent de profilul de activitate al acestora, cu o paleta larga de servicii de mediu, optimizand astfel, nu numai costurile pe care acestea le implica ci si timpul alocat pentru rezolvarea lor.

Evidenta gestiunii deseurilor, obtinerea autorizatiei de mediu, a avizelor pentru apa-canal, analize fizico-chimice pentru apa uzata, aer, sol, obtinerea acordului pentru preluare ape uzate sunt doar o parte din serviciile pe care le ofera MOB ENVIRONMENT SERVICES, incercand sa faca acest lucru cu seriozitate, promptitudine si eficienta.

Respectand atat natura cat si legislatia din domeniu, ne straduim sa venim in intampinarea partenerilor de afaceri cu solutii complete si de calitate.