Autorizatii de mediu - 0745.486.800 sau 0732.516.345

Autorizatia de Mediu

Autorizatia de mediu – act tehnico-juridic emis de autoritatile competente pentru protectia mediului, prin care sunt stabilite conditiile si/sau parametrii de functionare a unei activitati existente sau a unei activitati noi cu posibil impact semnificativ asupra mediului, necesar pentru punerea acesteia in functiune.

  • Act care se emite de catre autoritatea de mediu in vederea functionarii activitatilor economice si sociale cu impact asupra mediului, adica cele enumerate in Anexa 1 a Ordinului MMDD nr. 1798/2007 pentru aprobarea Procedurii de emitere a autorizatiei de mediu – Publicat in Monitorul Oficial numarul 808 din 27 noiembrie 2007.
  • Obligatorie pentru societatile care desfasoara activitati cu impact asupra mediului, valabila pe o perioada de 5 ani. Lipsa acesteia se sanctioneaza cu amenzi din partea Garzii de Mediu si suspendarea activitatii.

OFERIM:

  • depunerea documentatiei tehnice la Agentia pentru Protectia Mediului in vederea obtinerii Autorizatiei de Mediu;
  • intocmirea fisei de prezentare si a declaratiei;
  • asigurarea suportului tehnic pe tot parcursul procedurii de autorizare pana la obtinerea acesteia de catre beneficiar;
  • reprezentarea societatii dvs. in relatia cu autoritatile de mediu si elaborarea unor planuri de masuri in urma vizitelor facute de acestea.

Formular de contact

Contactati-ne pentru mai multe informatii privind produsele si serviciile oferite de ServiciiPentruMediu.ro.