Autorizatii de mediu - 0745.486.800 sau 0732.516.345

Colectare Selectiva a Deseurilor

Deseuri-orice substanta sau orice obiect din categoriile stabilite de legislatia specifica privind regimul deseurilor, pe care detinatorul il arunca, are intentia sau are obligatia de a-l arunca.

Deseurile sunt un (sub)produs logic al vietii, societatii moderne si ca atare sunt generate peste tot, in toate procesele de productie si consum si in cantitati care par din ce in ce mai mari.

Deseurile contin de obicei o proportie insemnata de materiale valorificabile care pot fi (re)utilizate in procesul de productie, ceea ce face sa scada nevoia de a folosi mereu materiale noi. Intr-un sistem sanatos, bine organizat, de colectare a deseurilor, imprastierea necontrolata a deseurilor in mediu este prevenita, creandu-se si intarindu-se posibilitatea reutilizarii acestor materiale.

Potrivit HG nr. 856 din 16 august 2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile, inclusiv deseurile periculoase, agentii economici care genereaza deseuri au obligatia sa tina o evidenta a gestiunii acestora, pentru fiecare tip de deseu.

OFERIM:

  • servicii privind evidenta gestiunii deseurilor;
  • raportari lunare/anuale privind generarea si gestiunea deseurilor;
  • servicii privind gospodarirea deseurilor.

Nota:

Lipsa acestor evidente, raportari ale deseurilor, a contractelor, precum si depasirea termenelor de depunere legale prevazute de lege atrage amenzi din partea Garzii de Mediu cuprinse intre 5.000-50.000 lei

Formular de contact

Contactati-ne pentru mai multe informatii privind produsele si serviciile oferite de ServiciiPentruMediu.ro.